# Keunggulan Botol

Panguwasa ing Kabeh Bottling

Mesin Pengisi Minuman Lanjut kanggo Produsen Minuman Cilik & Sedheng

DIPERCAYAI DENING RAKASA INDUSTRI

PAKAIAN KITA

Nestlé, Coca-Cola, lan Danone wis milih sistem pangisi botol canggih kanggo produk sing misuwur. Dheweke muji efisiensi ngisi mesin lan linuwih sing ora bisa diganggu.

padha milih ibottling

njaluk kutipan cepet

nyelehake kita baris

merek kita ngawula

MENERIMA KEBUTUHAN

Cairan ngisi sistem

Saka minuman berkarbonasi nganti banyu sing isih ana, kita nawakake mesin sing fleksibel lan dipercaya sing bisa nyukupi kabeh kabutuhan ngisi. Pengalaman ekstensif ngidini kita nggawe desain mesin khusus sing metu saka pasar liyane. Pilih saka sawetara ukuran botol, kalebu pilihan 250ml-2L lan 3G-5G. Hubungi kita kanggo solusi ngisi khusus.

Mesin Label / Mesin Label

Label produk minuman sampeyan kanthi macem-macem pilihan label.

Mesin Wrapping / Shrink Wrapping Machine

Nutupi bundel botol L-jinis, jinis inline lan peralatan pambungkus pallet.

Keahlian lan Dhukungan

Nilai Tambah layanan

Nggolek omben-omben sampeyan ing pasar kanthi cepet? Ing iBottling, kita spesialis ing proposal cepet lan produksi cepet kanggo nggawe proses aran gampang. Kita bakal ngluwihi pangarepan sing dhuwur kanggo kualitas lan layanan mesin kemasan, kanggo mesthekake yen peralatan ngisi produk sampeyan dikirim kanthi tepat. Tujuane yaiku supaya sampeyan bisa lungguhan lan santai nalika kita nangani liyane.

Mbalik investasi

Maksimalkan ROI kanggo bisnis banyu botol kanthi analisa investasi ahli, njamin usaha sing duwe bathi.

Galeri Kalkulator

Piranti lan sumber daya sing dirancang kanggo nyepetake operasi sampeyan lan njamin wektu sing cepet ing teknologi botol.

tata letak tanduran

Optimalake garis pangisi otomatis lan semi-otomatis kanthi pandhuan pakar kanggo nggawe tata letak tanduran sing cocog.

Pangiriman tepat waktu

Pangiriman pas wektune penting banget kanggo sukses garis pangisi otomatis, kita njamin pangiriman peralatan kanthi jadwal.

Produksi cepet

Kanthi proses produksi sing efisien, kita bisa kanthi cepet ngasilake peralatan sing berkualitas kanggo bisnis sampeyan.

Wektu turnaround cepet

Proses sing lancar njamin wektu cepet kanggo ngisi teknologi, nyepetake peluncuran minuman sampeyan.

Layanan instalasi

Mesthekake persiyapan lan operasi jalur produksi sing optimal kanthi instalasi ing situs dening teknisi trampil.

Desain mould

Layanan desain cetakan mutakhir bisa mbantu nggawe bentuk lan desain botol sing unik kanggo merek sampeyan.

Desain Grafis

Ngadeg ing rak kanthi layanan desain logo lan label khusus sing nggawe merek sampeyan ora bisa dilalekake.

INVESTMENT

Ditaksir Analisis biaya

Pembalap biaya kanggo garis ngisi minuman kalebu jinis proses, kemasan, bahan mentah, fitur, lan logistik. Nggawe 3,000 botol saben jam x 500ml tanduran banyu botol bisa biaya antarane US$240,000 nganti US$260,000. Hubungi kita kanggo rincian tartamtu ing jinis wedang.

Amarga ngerti liyane rincian tartamtu?

Kontrol Pabrik Pengolahan Air Industri (1)

2 Ton Pengolahan Air RO Tahap Tunggal

15Kw.

Iki biasane kalebu tangki banyu mentah, tangki banyu murni, filtrasi pasir kuarsa, filtrasi karbon aktif, filtrasi presisi, filtrasi osmosis terbalik RO 1 tahap, sistem ozon, lan sistem disinfeksi UV. Tingkat desalinasi 97%, lan kualitas banyu sawise filtrasi bisa tekan 25ppm.

Cepet lan Gampang Kanggo PROSES MOULDER BOTOL PET 5 (1)

Mesin Blow Blow

60Kw

Mesin kita nggunakake teknologi peregangan sing dioptimalake kanggo nyebul preforms menyang botol kelas profesional kanthi efisien. Iki menehi output maksimal kanggo operasi botol minuman sampeyan.

16395557676994vgisf (1)

Garis Isi, Labeling, Pembungkus

55Kw.

Solusi kemasan Cairan lengkap kita nggabungake peralatan output dhuwur kanggo produksi non-stop. Fitur sistem otomatis ngisi, capping, pangatusan, coding lan mesin label sing disambung karo kontrol canggih kanggo ngoptimalake efisiensi.

Cara ngimpor mesin botol soda saka China menyang Australia 3 1024x607 (1)

Biaya Pangiriman Lan Liyane

Pangiriman: babagan 2 x 40HQ kontaner kanggo pangiriman.

Wilayah kerja: babagan 100-200 meter persegi

bagean plastik: 25/30 tutuk preform, tutup botol, bab US $ 0.04 saben set.

urip Service: tingkat panyusutan saka  10% lan tahan kanggo 10 taun.

SIMPLE lan gampang

Pesenan Saka kita

Nggolek tuku lan pangiriman mesin pembotolan tanpa repot? Kita ngerti manawa ngimpor mesin minuman bisa dadi proses sing angel. Pramila kita wis nggawe gampang lan gampang kanggo sampeyan kanthi proses pesenan sing lancar. Mangkene langkah-langkah sing kudu ditindakake:

Konfirmasi Kebutuhan Isi lan Kemasan (3-7 dina)

Milih garis pembotolan sing tepat bakal nyebabake sukses sampeyan. Ing 3-7 dina, para ahli nyemak syarat ngisi lan kemasan, nggunakake pengalaman kanggo nggawe solusi sing disesuaikan lan kinerja dhuwur kanggo njamin investasi sing optimal. Ayo kita nyederhanakake pilihan - nggarisake kabutuhan lan kita bakal ngirim peralatan sing disesuaikan.

Desain tanpa judhul 40 1 (1)
Desain tanpa judhul 41 1 (1)

Sampel lan produksi (20-30 dina)

Keperluan sing dikonfirmasi? Kirim botol lan mlebu tahap desain cepet. Kanthi pengalaman puluhan taun, kita nggawe solusi ngisi lan kemasan khusus sing cocog kanggo volume lan kabutuhan sampeyan sajrone 20-30 dina. Ngalami teknik sing ramping langsung saka botol sampeyan, ngirit wektu lan biaya.

Pengiriman (20-30 dina)

Opsi pengiriman macem-macem kanggo jalur pembotolan sampeyan - angkutan laut ngirit biaya nalika transportasi udara luwih cepet. Leveraging pengalaman logistik, kita ngirim ing 20-30 dina liwat segara utawa 7-10 dina udhara. Ayo rembugan rute paling apik kanggo timeline lan anggaran sampeyan.

Desain tanpa judhul 44 1 (1)
Desain tanpa judhul 42 1 (1)

Instalasi lan komisioning (7-15 dina)

Mupangat installer sing berpengalaman kanggo saluran botol, mesin blow molder lan sistem banyu. Ing 7-15 dina, kita mesthekake komisioning tanpa repot kanggo ngoptimalake peralatan anyar sampeyan. Ayo rembugan proyek sampeyan - tim khusus nyedhiyakake instalasi sing lancar kanggo wiwitan kanthi cepet lan efisiensi sing tambah.

Sawise layanan

Mupangat para ahli saben langkah - saka instalasi lan komisioning nganti pangopènan lan pasokan suku cadang. Hubungi kita kanggo dhukungan tanpa kuwatir, tanpa repot kanggo mesthekake kinerja sing dioptimalake saka garis botol sampeyan kanggo jangka panjang. Gumantung ing pengabdian kita kanggo ngirim bantuan sawise dodolan ngédap lan njupuk operasi luwih.

Desain tanpa judhul 45 1 (1)
pelanggan saka ibottling

PILIHAN WONG

Apa IBOTTLING

Minangka mitra sing dipercaya ing industri minuman luwih saka rong puluh taun, iBottling minangka pilihan utama kanggo bisnis sing mbutuhake botol, ngisi, label, lan peralatan kemasan. Keahlian kita nyakup kabeh proses - saka spesifikasi awal nganti instalasi pungkasan solusi botol sing sampurna.

Pengabdian kanggo kualitas lan layanan pribadi wis nguatake reputasi kita minangka mitra sing bisa dipercaya ing manufaktur peralatan minuman. Mangkene sebabe bisnis ing saindenging jagad percaya karo iBottling:

kenapa milih ibottling 3 1 50

Dasawarsa Keahlian Industri

kok 1

Kanthi pengalaman luwih saka 20 taun, iBottling wis ngasah seni ngrancang, nggawe, lan nginstal mesin pembotolan tingkat paling dhuwur lan peralatan sing ana gandhengane. Pangerten jero babagan industri ngidini kita menehi solusi sing cocog karo kabutuhan tartamtu.

Solusi Botol Ngatur

kok 2

Ing iBottling, kita ngerti manawa saben bisnis unik. Pramila kita nawakake solusi botol khusus sing bisa mbantu sampeyan ngirit biaya antarane 10% nganti 20%. Tim kita bakal kolaborasi karo sampeyan kanggo ngerti kabutuhan khusus sampeyan lan takon karo pemasok hulu kanggo nggawe solusi sing cocog karo bisnis sampeyan.

kenapa milih ibottling 4 1 1 50
kenapa milih ibottling 5 1 50

Perlengkapan Kualitas Unggul

kok 3

Tim produksi kita nggunakake sistem ERP kanggo ngatur desainer lan buruh kanthi efisien, lan kanggo koordinasi sumber daya perusahaan. Saben langkah proses, saka pengadaan bahan mentah nganti produk rampung, dikelola kanthi tliti lan dipriksa kualitase. Iki njamin pangiriman peralatan kanthi kacepetan dhuwur, tliti-rekayasa, lan biaya-efektif.

Garansi lan Layanan Komprehensif

kok 4

Kita prioritasake katentreman atine liwat layanan garansi regane lengkap. Kanthi iBottling, sampeyan bisa fokus kanggo ngembangake bisnis nalika kita ngurus peralatan sampeyan. Ngluwihi babar pisan, kita uga nawakake layanan planning pribadi kanggo mbantu bisnis karo instalasi lan persiyapan peralatan anyar.

kenapa milih ibottling (4)

Testimonial

pelanggan LOVE

pelanggan iki tuku mesin ngisi saka iBottling 4 e1679667687131.jpg (1)

Elizabeth Sofia

CEO UNITED BEVERAGE

5/5

"Kita bubar tuku baris botol anyar saka iBottling lan wis ngluwihi pangarepan kita. Peralatan kasebut dipercaya lan gampang digunakake, lan tim menehi latihan lan dhukungan sing apik.

pelanggan iki tuku mesin ngisi saka iBottling

Jillian J. Dooley

BYTES DRINK MD

5/5

"Pengisi CSD Premium iBottling wis dadi instrumental kanggo ndhukung pertumbuhan perusahaan kanthi cepet. Kita wis bisa ngemas produk kanggo nyukupi permintaan ing AS lan pusat distribusi Eropa sing anyar.

pelanggan iki tuku mesin ngisi saka iBottling 3 e1679666380148.jpg

Kevin T. Lee

CEO saka GHI Beverages

5/5

"Komitmen iBottling kanggo inovasi lan teknologi katon ing peralatan. Kita wis bisa tetep ndhisiki pesaing kanthi solusi kemasan sing canggih.

LINKEDIN Rekomendasi

klien linkedin
klien linkedin2
klien linkedin3
klien linkedin4
klien linkedin5
klien linkedin6

TESTIMONI whatsapp

whatsapp klien 1
whatsapp klien 2
whatsapp klien 3

Duwe Pitakonan liyane?

Hubungi Kita Sacara global

agen ibottleling (1)

Lorraine

Agen Meksiko

Tel: 52 1 667 415 2246

agen ibottleling (3)

Juan

Agen Spanyol

Tel: 34 652 91 75 45

agen ibottleling (5)

Mark

Agen Afrika Kidul

Tel: 27 71 239 3441

agen ibottleling (4)

Stan

Agen USA

Telp: 1 (802) 310-0794

njaluk kutipan cepet

nyelehake kita baris