# Keunggulan Botol

Mesin Pembotolan Lanjut kanggo Bisnis Minuman Sampeyan

Ningkatake Bisnis Minuman Kanthi Keahlian 20 Taun. Entuk Garansi 60 Sasi babagan Solusi Botol Tanpa Repot!

DIPERCAYAI DENING RAKASA INDUSTRI

PAKAIAN KITA

Nestlé, Coca-Cola, lan Danone milih peralatan ngisi botol canggih kanggo produk sing misuwur. Dheweke muji efisiensi ngisi mesin lan linuwih sing ora owah.

njaluk kutipan cepet

nyelehake kita baris

PILIHAN

The Tabel saka isi

Jelajahi macem-macem aspek mesin botol nganggo pandhuan lengkap. Navigasi kanthi gampang liwat topik sing sampeyan minati nganggo direktori sing migunani.

MENERIMA KEBUTUHAN

Pengisian Solutions

Saka minuman berkarbonasi nganti banyu sing isih ana, kita nyedhiyakake mesin sing fleksibel lan dipercaya sing bisa nyukupi kabeh kabutuhan kemasan minuman sampeyan. Pengalaman ekstensif ngidini kita nggawe solusi khusus sing metu saka pasar liyane. Pilih saka sawetara ukuran botol, kalebu pilihan 250ml-2L lan 3G-5G. Hubungi kita kanggo penawaran pribadi.

Labeller

Label produk sampeyan kanthi gampang lan presisi kanthi macem-macem pilihan label.

pambungkus

Panutup L-jinis, jinis inline lan peralatan pambungkus pallet.

Panutup L-jinis, jinis inline lan peralatan pambungkus pallet.

Aplikasi Fleksibel

MORE KAPUTIH

Yen sampeyan butuh macem-macem kemungkinan ngisi, kita nawakake macem-macem alternatif produk sing cocog karo kabutuhan sampeyan.

INVESTMENT

Ditaksir Analisis biaya

Pembalap biaya kanggo peralatan minuman yaiku jinis proses, jinis kemasan lan bahan mentah, fitur, lan logistik. Ing bagean ngisor, sampeyan bakal weruh rincian lengkap biaya.

2 Ton Pengolahan Air RO Tahap Tunggal

Biaya Miwiti Kira-kira US $ 12,000, 15Kw.Biasane kalebu tangki banyu mentah, tangki banyu murni, filtrasi pasir kuarsa, filtrasi karbon aktif, filtrasi presisi, filtrasi reverse osmosis RO 1 tahap, sistem Ozon, lan sistem disinfeksi UV. Tingkat desalinasi 97%, lan kualitas banyu sawise filtrasi bisa tekan 400ppm.
Cepet lan Gampang Kanggo PROSES MOULDER BOTOL PET 5

Mesin Blow Blow

Biaya Iku About US $ 48,000, 60KwBottle mesin ndamu iku mesin sing jotosan gendul. Kang bisa jotosan preforms rampung menyang gendul liwat cara teknologi.

Garis Isi, Labeling, Kemasan

About US $ 60,000, 55Kw.Equipment kalebu sterilizer tutup botol, mesin ngisi, pengering jotosan, printer kode laser, mesin label lengen, mesin pembungkus film nyusut, lan sistem conveyor 20 meter

Transportasi Lan Liyane

Pangiriman: babagan 2 x 40HQ kontaner kanggo pangiriman.

Wilayah kerja: 100-200 meter persegi

bagean plastik: bab 25/30 tutuk preform, tutup botol, bab US $ 0.04 saben set.

Urip layanan: tingkat penyusutan 10% lan tahan kanggo 10 taun.

Amarga ngerti liyane rincian tartamtu?

Keahlian lan Dhukungan

Nilai Tambah layanan

Pengin njaluk omben-omben ing pasar kanthi cepet? We spesialis ing usulan-usulan cepet lan produksi cepet, kita ngerti carane nggawe prosedur aran gampang. Kita bakal ngluwihi pangarepan dhuwur kanggo kualitas lan layanan, mesthekake yen peralatan dikirim ing wektu. Tujuan iBottling yaiku supaya sampeyan bisa santai lan santai!

Pangiriman tepat waktu

Pangiriman pas wektune penting kanggo sukses jalur produksi, kita njamin pangiriman peralatan sing dijadwalake.

Produksi cepet

Kanthi proses produksi sing efisien, kita bisa kanthi cepet ngasilake peralatan sing berkualitas kanggo bisnis sampeyan.

Biaya-Efektif Shipping

Tim logistik kita bisa ngatur opsi pengiriman sing murah kanggo mbantu sampeyan ngirit biaya transportasi.

Layanan instalasi

Mesthekake persiyapan lan operasi jalur produksi sing optimal kanthi instalasi ing situs dening teknisi trampil.

Desain mould

Layanan desain cetakan mutakhir bisa mbantu nggawe bentuk lan desain botol sing unik kanggo merek sampeyan.

Desain Grafis

Ngadeg ing rak kanthi layanan desain logo lan label khusus sing nggawe merek sampeyan ora bisa dilalekake.

SIMPLE lan gampang

Pesenan Saka kita

Nggolek tuku lan pangiriman mesin pembotolan tanpa repot? Kita ngerti manawa ngimpor mesin minuman bisa dadi proses sing angel. Pramila kita wis nggawe gampang lan gampang kanggo sampeyan kanthi proses pesenan sing lancar. Mangkene langkah-langkah sing kudu ditindakake:

Konfirmasi Kebutuhan Isi lan Kemasan (3-7 dina)

Aja tuku lan ngirim mesin botol dadi stres. Ing iBottling, kita ngerti pentinge milih peralatan sing tepat kanggo proyek sampeyan. Tim ahli bakal mbantu sampeyan nganalisa kabutuhan lan menehi solusi sing cocog kanggo njamin investasi sing sukses.

OEM komunikasi ibottling

Sampel lan Produksi (20-30 dina)

Sawise konfirmasi syarat sampeyan, kita bakal nerusake produksi mesin botol khusus sampeyan. Proses persetujuan sing cepet lan efisien njamin wektu lan biaya maksimal kanggo para pelanggan. Mung mbayar simpenan lan ngirim conto kanggo miwiti.

produksi mesin botol

Sampel lan produksi (20-30 dina)

Sawise konfirmasi syarat sampeyan, kita bakal nerusake produksi mesin botol khusus sampeyan. Proses persetujuan sing cepet lan efisien njamin wektu lan biaya maksimal kanggo para pelanggan. Mung mbayar simpenan lan ngirim conto kanggo miwiti.

Pengiriman (20-30 dina)

We offer macem-macem opsi kapal kanggo nyukupi kabutuhan. Yen sampeyan lagi kesusu, pengiriman udara minangka pilihan sing paling cepet nanging luwih larang, mung butuh 7-10 dina. Pengiriman laut paling irit nanging butuh wektu luwih suwe, yaiku 20-30 dina.

loading lan pangiriman

Instalasi lan Komisioning (7-15 dina)

Layanan instalasi kita nyakup macem-macem proyek, kalebu blow molder, mesin pembotolan, lan sistem perawatan banyu. Tim sing berpengalaman bakal nggarap sampeyan kanggo njamin proses instalasi sing lancar. Hubungi kita dina iki kanggo mangerteni sing luwih lengkap babagan opsi instalasi.

instalasi saka baris botol wedang

Instalasi lan komisioning (7-15 dina)

Layanan instalasi kita nyakup macem-macem proyek, kalebu blow molder, mesin pembotolan, lan sistem perawatan banyu. Tim sing berpengalaman bakal nggarap sampeyan kanggo njamin proses instalasi sing lancar. Hubungi kita dina iki kanggo mangerteni sing luwih lengkap babagan opsi instalasi.

Sawise layanan

Ing iBottling, kita bangga nyedhiyakake layanan pelanggan sing luar biasa ing saben tahapan proyek kasebut. Tim kita tansah kasedhiya kanggo nulungi sampeyan karo tugas kayata instalasi mesin, pangiriman spare parts, commissioning, lan pangopènan. Hubungi kita dina iki kanggo proyek tanpa kuwatir lan ayo nulungi bisnis sampeyan menyang tingkat sabanjure.

sawise layanan kanggo mesin bottling
Tips kanggo Supplier Reliable

Carane Nyegah Umum PITFALL

Tuku mesin minuman bisa dadi rumit. Ing ngisor iki sawetara tips kanggo ngindhari pitfalls nalika milih supplier kanggo peralatan berkualitas tinggi lan layanan sawise adol sing apik. Maca kanggo mangerteni sing luwih lengkap.

sawise layanan kanggo mesin bottling

Industri omben-omben pancen kompetitif, lan kualitas produk kasebut penting kanggo sukses. Milih pemasok sing salah utawa tuku peralatan sing berkualitas rendah bisa nyebabake cacat produk, wektu mandheg, lan ilang bathi.

kasus sukses pelanggan kanggo mesin botol 1

PILIHAN WONG

Apa IBOTTLING

iBottling minangka produsen go-to kanggo bisnis sing mbutuhake botol, ngisi, label, utawa peralatan kemasan kanggo nggawe omben-omben lan banyu. Kanthi luwih saka 20 taun pengalaman ing industri, kita wis dadi ahli ing nemtokake, ngrancang, procuring, lan nginstal mesin sampurna kanggo aplikasi sembarang.

Komitmen kanggo kualitas lan layanan pribadi wis entuk reputasi minangka mitra sing dipercaya kanggo manufaktur peralatan minuman. Mangkene sawetara alasan kenapa bisnis milih iBottling:

Ngatasi Tantangan Produksi Industri

20+ Taun Pengalaman

Kanthi pengalaman luwih saka 20 taun ing industri manufaktur peralatan minuman, iBottling duwe keahlian kanggo ngrancang, nggawe, lan nginstal mesin botol lan peralatan liyane sing berkualitas tinggi.

Solusi Bottling Custom

iBottling nawakake solusi botol khusus sing bisa mbantu sampeyan ngirit biaya nganti 10% - 20%. Tim kita bakal makarya kanthi rapet karo sampeyan kanggo ngerti kabutuhan khusus lan menehi konsultasi pemasok hulu kanggo solusi khusus.

Mesin Berkualitas Tinggi

Tim produksi kita nggunakake sistem ERP kanggo ngatur desainer lan buruh lan ngrancang sumber daya perusahaan. Saka pengadaan bahan mentah nganti produksi, pemeriksaan kualitas nduweni sistem manajemen sing sampurna. Iki njamin peralatan kanthi kacepetan dhuwur, kualitas dhuwur, tliti, lan biaya-efektif.

Layanan Garansi Nilai Penuh

iBottling nyedhiyakake layanan babar pisan lengkap kanggo peralatan, mesthekake yen pelanggan duwe katentreman atine lan bisa fokus ing ngembangaken bisnis. Kita uga nawakake layanan perencanaan pamindhahan khusus kanggo mbantu bisnis kanthi instalasi lan persiyapan peralatan.

pelanggan LOVE

Testimonial

Elizabeth Sofia CEO UNITED BEVERAGE

Kita bubar tuku baris botol anyar saka iBottling lan wis ngluwihi pangarepan kita. Peralatan kasebut dipercaya lan gampang digunakake, lan tim menehi latihan lan dhukungan sing apik.

Jillian J. Dooley BYTES DRINK MD

Pengisi CSD Premium Steplead wis dadi instrumental kanggo ndhukung pertumbuhan perusahaan kanthi cepet. Kita wis bisa ngemas produk kanggo nyukupi panjaluk ing AS lan pusat distribusi Eropa sing anyar.

Emily M. Green Pendiri Banyu resik

Peralatan perawatan banyu sing diwenehake dening iBottling wis ngluwihi pangarepan kita. Kualitas banyu kita wis saya apik banget, lan kita wis bisa nggedhekake bisnis minangka asil.

Kevin T. Lee CEO Snack Attack

Mesin label saka iBottling wis dadi game-changer kanggo bisnis kita. Saiki kita bisa menehi label produk kanthi cepet lan akurat, sing mbantu kita nambah efisiensi lan nyuda sampah.

Mario rodriguez Manager Produksi at DEF Juices

Kualitas peralatan Steplead PacTek ora ana tandhingane. Kita wis ndeleng peningkatan efisiensi lan akurasi sing signifikan wiwit ngetrapake mesin ngisi lan label.

Michael Thompson CEO saka GHI Beverages

Komitmen iBottling kanggo inovasi lan teknologi katon ing peralatane. Kita wis bisa tetep ndhisiki pesaing kanthi solusi kemasan sing canggih.

    LINKEDIN Rekomendasi
    TESTIMONI whatsapp
    testimoni whatsapp babagan ibottling

    Duwe pitakonan liyane?

    Contact Us Sacara global

    John

    Direktur Sales China

    + 86 136 7018 1318 [email dilindhungi]

    Lorraine

    Agen Penjualan Meksiko

    +52 1 667 415 2246 [email dilindhungi]

    Juan

    Agen Penjualan Spanyol

    (+ 34) 652 917 545 [email dilindhungi]

    Agen iBottling ing Afrika Kidul

    Mark

    Agen Afrika Kidul

    (+ 27) 71 239 3441 [email dilindhungi]

    Stanislav Morozov ibottling.com

    Stan

    Agen USA

    (+1) 802 310-0794 [email dilindhungi]

    Pitakonan lan jawaban sing paling kerep

    FAQ

    Apa bahan mentah sing digunakake?

    Peralatan kita digawe karo bahan pangan SUS304, SUS316, POM, lan bagean silikon sing cocog karo standar sanitasi, uga komponen listrik sing misuwur ing donya.

    Suwene instalasi njupuk?

    Gumantung ing urutan mesin, kita bakal ngirim siji utawa loro engineers kanggo pabrik, kang njupuk bab 10 kanggo 25 dina.

    Suwene aku biasane njupuk peralatan?

    Iku gumantung apa sampeyan pengin pangaturan dhewe kanggo ngisi utawa ora, lan uga ing kacepetan adat reresik lan logistik. Nanging, kita bisa njamin ngirim mesin pangisi biasa kurang saka 30 dina kerja.

    Apa sampeyan duwe referensi?

    Ya, kita duwe program referensi ing umume negara. Kita bisa nyedhiyani informasi kontak kanggo pelanggan sing ngimpor mesin saka kita.

    Apa sampeyan nyedhiyakake layanan khusus?

    Ya, kita bisa ngrancang mesin miturut syarat sampeyan (bahan, daya, ngisi, jinis botol, lsp). Kita uga bakal menehi pandhuan pakar adhedhasar pengalaman pirang-pirang taun ing industri kasebut.

    Kepiye babagan suku cadang?

    Kita bakal ngirim cukup spare parts wearable karo mesin kanggo siji taun nggunakake. Kita uga bakal nyedhiyani spare parts ing wektu babar pisan.

    Apa sampeyan nawakake pelatihan kanggo ngoperasikake mesin?

    Ya, kita nawakake latihan lengkap kanggo ngoperasikake mesin, ing fasilitas sampeyan utawa ing pabrik kita. Insinyur kita bakal ngajari staf sampeyan carane ngoperasikake peralatan kanthi aman lan efisien.

    Nalika aku bisa njaluk insinyur saka sampeyan?

    Hubungi staf sales yen sampeyan wis ngrampungake kahanan persiapan (banyu, listrik, pasokan udara, bahan produksi). Kita bakal ngirim insinyur kanggo nginstal mesin lan nglatih staf sampeyan supaya bisa digunakake. Biasane, sampeyan bisa ngarepake insinyur teka sajrone 15 dina.

    Apa sampeyan duwe agen lan stasiun layanan sawise dodolan?

    Ya, saiki kita duwe agen ing sawetara negara, kalebu Meksiko, Spanyol, Afrika Kidul, Australia, Peru, AS lan Rusia.

    Kepiye babagan rincian kemasan?

    Kanggo njamin integritas lan safety kemasan produk, produk utama dikemas ing film plastik utawa kothak kayu lapis ekspor, lan produk tambahan dikemas ing karton sing kandel.

    Apa sampeyan nawakake proyek turnkey?

    Ya, proyek turnkey kasedhiya. Kita bisa mbantu sampeyan miwiti perusahaan anyar ing manufaktur omben-omben utawa banyu.

    Apa jaminan utawa garansi yen kita tuku mesin sampeyan?

    Kita nawakake garansi 1-5 taun kanggo mesin berkualitas tinggi, uga dhukungan teknis seumur hidup.

    Botol nyekel tangan kanggo FAQ 1

    Pira regane insinyur kanggo nginstal mesin kasebut?

    Pelanggan mbayar tiket pesawat, akomodasi, lan USD200 / dina / wong.

    Apa aku bisa teka ing China kanggo mriksa pabrik?

    Sampeyan olèh ngunjungi pabrik kita lan ndeleng mesin kita ing wong. Hubungi kita kanggo gawe jadwal kunjungan lan tim kita bakal nuduhake sampeyan, nerangake proses manufaktur, lan nuduhake kualitas mesin kita. Kita yakin sampeyan bakal kesengsem!

    Apa sampeyan perusahaan manufaktur utawa dagang?

    Kita minangka pabrik, lan kita nawakake rega langsung pabrik kanthi kualitas apik lan layanan tanpa sumelang.

    Apa keuntungan sing bisa dakkarepake saka tuku mesin botol saka China?

    China duwe rantai industri sing luwih apik, lan rega bisa setara karo pabrikan liyane ing India, Vietnam, lan Malaysia. Kajaba iku, kualitas lan layanan kita ngluwihi pangarepan sampeyan.

    Apa jenis dhukungan teknis sing sampeyan tawakake sawise tuku?

    Kita nawakake dhukungan teknis seumur hidup kanggo kabeh mesin kita. Teknisi sing berpengalaman kasedhiya kanggo mangsuli pitakon apa wae lan menehi pandhuan kanggo mbantu sampeyan ngoptimalake peralatan sampeyan. Kajaba iku, kita nawakake layanan ngatasi masalah remot lan bisa menehi dhukungan teknis ing situs yen perlu.

    Apa syarat pembayaran sampeyan?

    Syarat pembayaran kita kalebu EXW, FOB, CFR, lan CIF.

    Kepiye carane nyoba mesin sadurunge dikirim?

    Sadurunge dikirim, kita nganakake uji coba 72 jam sing ketat ing saben mesin kanggo njamin kinerja lan kualitase. Kita uga nyedhiyakake video tes kanggo pelanggan kanggo ditinjau lan disetujoni.